Framtidens lärande börjar nu.

Uppdragsutbildning   Yrkeshögskola   Verktyg för lärande  Internutbilda nu

Creando är mer än "bara". Mer än "bara" Yrkeshögskola, mer än "bara" teoretiskt innehåll, mer än "bara" leverantör av kraftfulla LMS. 

Precis som restaurangbesöket består av mer än "bara" maten vet vi att inom utbildningsbranschen är produkten inte "bara" det teoretiska avsnittet. Det är en helhetsupplevelse av pedagogisk metodik, verktyg, innehåll och presentationer som skapar lärandet. 

När du studerar hos oss till Drifttekniker-Processoperatör eller anlitar oss för att komma igång med er egen interna kompetensförsörjning kan du känna dig trygg med att vi vet att det är många delar som behöver fungera, inte enbart kursböckerna eller introduktionen. Vi är din partner hela vägen. 

Creando logotyp

Creando är det lilla utbildningsbolaget med den höga utbildningskvaliteten.  

Sedan starten 2007 har vi hållit fast vid vår idé att leverera bra utbildningar till industrin, på industrins villkor och utifrån industrins behov. I takt med att våra kunders förutsättningar förändras, förändras också våra utbildningsmetoder och innehåll. Något vi däremot aldrig tummar på är att utbildningen ska vara relevant, effektiv och av hög kvalitet.  

Drivkraften hos våra medarbetare är viljan att utveckla och skapa. Vi älskar helt enkelt att utveckla utbildningsmaterial, organisera utbildningar och hjälpa studerande och kursdeltagare till nya insikter, färdigheter och kunskaper.  

Genom våra utbildningar skapas förutsättningar för industrins medarbetare att öka sina kunskaper och färdigheter så att företagen blir mer effektiva och lönsamma. Förståelse och insikter skapar också förutsättningar för ökad trivsel och större engagemang i arbetet. Det tjänar alla på.  

Välkommen till Creando!